Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Taxele din Piaţă vor fi mai mici în 2012


Administrația Piețelor Focșani a stabilit prețurile pentru anul care urmează în privința bunurilor ce urmează a fi închiriate. Multe dintre nivelurile din 2011 au rămas valabile și pentru anul viitor.

La finele oricărui an, Consiliul de Administrație al Piețelor Focșani se întrunește pentru a stabili prețurile pentru anul viitor. În anul care vine, puțini focșăneni vor simți vreo schimbare, și asta pentru că prețurile de închiriere a bunurilor Piețelor au fost păstrate aproape neschimbate. Ba mai mult, sunt și cazuri unde chiar au scăzut. Dacă în acest an taxa lunară, pe bază de abonament, pentru ocuparea terenului din Bazar-Platoul pentru autovehicule era de 165 de lei/lună/autovehicul, anul care vine va fi 125 de lei. În schimb, dacă în 2011 nu era percepută taxă pentru locurile în care se vindeau biciclete sau motoscutere, anul 2012 vine cu un tarif de 3,23 de lei/mp/zi.
Ieftiniri la tarife întâlnim și la închirierea locurilor pentru comercializarea de obiecte sanitare, produse industriale și agroindustriale și produse electronice și electrocasnice. De asemenea, au fost stabilite și prețurile de pornire la licitațiile ce vor avea loc în decembrie. Åži aici întâlnim câteva reduceri față de anul acesta. De pildă, la mese pentru persoane juridice, licitația va începe de la 300 de lei și nu de la 325 lei cum se întâmplă anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?