Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Dovezi ‘definitive’ că extratereştrii i-au vizitat pe mayaşi


Un film documentar al regizorului mexican, Juan Carlos Rulfo, fiul scriitorului Juan Rulfo, vrea să scoată la lumină probe ‘definitive’ că extratereștrii au vizitat civilizația maya. Documentarul care va avea titlul ‘Revelațiile mayașilor 2012 și mai departe’, va prezenta coduri, obiecte și documente oficiale pe care guvernele mexican și guatemaltez le-au ținut până acum secrete și care au decis să le declasifice cu această ocazie. ‘Probele definitive ale vizitei extraterestre făcute mayașilor vor fi scoase la lumină pentru binele omenirii’. Cu această declarație de intenție guvernele Mexicului și Guatemalei au decis dă facă publice mai multe dovezi care au rămas secrete și care ‘demonstrează’ că extratereștrii i-au vizitat într-adevăr pe mayași.
Contactele extratereștrilor cu mayașii au fost un argument recurent pentru cei care susțin că nu suntem singurii locuitori ai universului și că unii dintre vecinii noștri ar fi putut intra în contact cu pământenii. Data premierei documentarului coincide cu sfârșitul calendarului maya, 21 decembrie 2012, pentru a profita de vâltoarea mediatică provocată de această dată. Însă dincolo de campania de marketing, autorii speră ca aceste probe, sprijinite de mărturiile unor arheologi și de mai mulți experți, vor fi confirmarea ‘irefutabilă’ că a existat un anumit tip de contact între cele două civilizații.
Potrivit producătorului documentarului, Raul Julia-Levy, cele mai entuziasmate de acest proiect au fost guvernele Me-xicului și Guatemalei, pe ale căror teritorii s-a dezvoltat ci-vilizația maya, care au decis să declasifice documente privind această presupusă vizită extraterestră. Printre experți figurează Luis Augusto García Rosado, secretar în ministerul statului mexican Campeche, care a declarat că există tradu-ceri ale codurilor mayașe, păstrate mulți ani în rafturi secrete și a vorbit chiar despre mașinării zburătoare care ar fi căzut în junglă acum 3.000 de ani.
Să fie vorba de un OZN căzut pe pământ, despre care nu se știe încă nimic? De ce? Până când se va confirma în ce măsură sunt adevărate aceste dovezi, guvernul Guatemalei a pregătit terenul prin vocea ministrului turismului Guillermo Novielli, care a anticipat câteva ceva din ceea ce va fi dezvăluit: ‘A sosit momentul să scoatem la lumină informațiile’, a spus el. Între alte noutăți, documentarul lui Rulfo prezintă rezultatul căutărilor realizate în zone mai puțin explorate din cele două țări, precum cele de la Calakmul, unde au fost făcute descoperiri rămase până acum secrete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?