Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Totul despre fotbal la Carrefour!


Hipermarketul Carrefour sărbătorește Campionatul Mondial de Fotbal și organizează concursuri pentru iubitorii sportului rege. Două autoturisme Dacia Logan și un LCD își așteaptă câștigătorii la concursurile organizate de Carrefour. Acestea se derulează între 11 iunie și 11 iulie – perioada de desfășurare a Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud.
Începând de azi, microbiștii, clienți Carrefour înscriși pe site în baza bonurilor de cumpărături, pot accesa site-ul www.totuldesprefotbal.com. Aici își pot testa cunoștințele legate de fotbal, cel mai bun dintre aceștia putând lua acasă un televizor LCD. Cele două autoturisme Dacia Logan puse în joc vor reveni celor care participă la Tombola – pronosticuri pentru me-ciurile de la Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud. Ei trebuie să dea pronosticuri sau scoruri corecte pentru toate meciurile unei zile din turneu. Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor tombolei și a concursului cu întrebări are loc pe 12 iulie.
Pe lângă aceste concursuri, site-ul oferă iubitorilor sportului rege informații în timp real de la cel mai mare eveniment sportiv al anului, precum și ultimele știri și mondenități din lumea fotbalului. Åži pentru că „microbiștii” se simt cel mai bine împreună, ei pot comenta meciurile pe secțiunea Forum a site-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?