Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Caravana IT&Science s-a încheiat


Profesorii și elevii Colegiului Național „Unirea” pun punct îndrăznețului proiect educațional „Caravana IT&Science”, prin organizarea, sâmbătă, a unor lecții demonstrative, concursuri și experimente. Oaspeți vor fi elevii și profesorii școlilor din Slobozia Bradului, Spulber, Paltin, Nereju și Vintileasca, care au fost cuprinse în proiect.
La activitățile de mâine sunt așteptați să participe aproximativ 140 de elevi, însoțiți de un grup de profesori veniți din școlile mai sus amintite. Premierea tutu-ror participanților va avea loc în sala de festivități a Colegiului Național „Unirea ” din Focșani, în jurul orelor 11.00.
Proiectul educațional „Caravana IT&Science” a fost susținut cu sprijinul Google Rise Awards și Asociația „Uni-riștii” și și-a propus susținerea de cursuri în școli din județ, în afara orelor obișnuite de program, o dată pe lună, în weekend. Proiectul s-a desfășurat în anul școlar trecut. Cursurile  au fost predate de elevii uniriști, asistați de profesorii lor. Aceștia au adoptat forme atractive de predare prin intermediul cărora i-au ajutat pe copii să înțeleagă mai ușor discipline precum matematică, fizică, chimie sau informatică. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?