Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fetiţă „furată“ de pe stradă


Un bărbat ar fi încercat, luni, să ademenească o copilă de 8 ani, din comuna Bordești, și să o ducă în pădure. Din fericire, nu a reușit să-și ducă planul la îndeplinire.
Localinii susțineau ieri, că fata ar fi fost dusă în pădure, dar pentru că o rudă de-a copilei și câțiva venici s-au alertat repede, copila a scăpat vie și nevătămată. Un bordeștean ne-a povestit că după terminarea cursurilor, fata a plecat de la școală spre casă. Pe drum, s-ar în întâlnit cu „răpitorul”, căruia i-a dat bună ziua, deoarece așa se procedează la țară. Bărbatul ar fi următit-o și ar fi luat-o pe fată în pădure. Văzând că aceasta nu mai ajunge acasă, un membru al familiei a ieșit în stradă, să vadă dacă copila vine spre casă. Un trecător i-a spus că fata era cu un bărbat. Auzind asta, bunica fetei, împreună cu alți doi localnici, au mers spre locul indicat de trecător, unde au găsit-o pe copilă, dar nu și pe „răpitor”.
Surse oficiale din cadrul IPJ ne-au confirmat faptul că a existat un apel la 112,  prin care se anunța o așa-zisă răpire, dar că informația nu s-a confirmat. Copila a declarat la poliție, în prezența părinților, că un bărbat a pus mâna pe umărul ei și că i-a propus să meargă cu el. Polițiștii au făcut verificări cu privire la acest caz și pentru a elimina orice suspiciune, fetița a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală pentru control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?