Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Medicul Onia nu mai vrea şefia SAJ


Medicul Mircea Stoenoiu, inspector de specialitate în cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea, candidează la concursul de ocupare a postului de manager al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Acesta a confimat că s-a înscris la concursul organizat de Ministerul Sănătății. Medicul Mircea Stoenoiu a mai ocupat funcția de manager al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) în urmă cu câțiva ani.
Actualul manager al Ambulanței, medicul Cristian Onia, nu va mai candida la acest concurs. El intenționează să își termine Rezidențiatul. „Nu mi-am mai depus candidatura, deoarece trebuie să îmi termin Rezidențiatul. Consider că ceea ce mi-am propus când am venit în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, am realizat în proporție de 60 -70% , și aici mă refer la lucrurile mari. Este timpul să trec mai departe și să îmi termin Rezidențiatul. Prin urmare, am considerat că trei ani de zile ar fi fost o perioadă mult prea lungă pentru a amâna Rezidențiatul, așa că am decis să nu mai candidez și să fac ceea ce am visat de mult”, ne-a declarat medicul Cristian Onia.
Potrivit Ministerului Sănătății, concursul se va desfășura în perioada 27 septembrie – 07 octombrie, și va fi împărțit în două etape, mai exact studierea dosarului de candidat, care este o etapă eliminatorie, și examenul propriu-zis. Acesta din urmă conține un test grilă de verificare a cunoștințelor, susținerea proiectului de ma-nagement și interviul de selecție.
Fiecare candidat trebuie să achite o taxă de participare în valoare de 800 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?