Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Lovitura nepotului i-a rupt ficatul


Bărbatul din Păunești, care joi după-amiază și-a bătut unchiul va fi cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. În urma necropsiei s-a stabilit că decesul lui Costel Sandi ar fi survenit în urma unei hemoragii cauzate de o ruptură a ficatului. Anchetatorii ne-au precizat că ruptura de ficat a fost generată de o lovitură. Astfel, Eduard Oproiu, nepotul bărbatului decedat va fi cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Anchetatorii spun că deocamdată nu s-a luat în calcul măsura reținerii principalului suspect deoarece există indicii că la mijloc ar fi fost vorba și de o legitimă apărare. Anchetatorii ne-au spus că victima ar fi vrut să o bată pe mama sa pentru că acesta ar fi refuzat să-i mai dea să bea iar nepotul său a sărit în apărarea femeii. Supărat că se amestecă în treburile lui, Costică Sandi ar fi luat o furcă cu care a intenționat să-l lovească pe Eduard Oproiu. Acesta din urmă, a ripostat și i-a aplicat unchiului său mai multe lovituri cu pumnii în zona feței și o lovitură de picior în zona abdominală.
Vineri dimineață, Costică Sandi a fost găsit decedat. Procurorul de caz ne-a declarat că după audierea martorilor se vor dispune și măsuri. Abia după ce oamenii care au fost la fața locului vor povesti ceea ce au văzut se va ști cu exactitate dacă agresorul și-a apărat pielea sau dacă a lovit victima fără motiv.
Vă reamintim că vineri dimineață, un bărbat din Păunești a decedat, după ce cu o seară înainte a fost bătut de nepotul său. După ce cadavrul său a fost găsit de rude, la fața locului au sosit o echipă de polițiști, un medic legist dar și un procuror din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Se pare că joi, cei doi, victimă și agresor au fost împreună la cules de porumb. În ziua aceea victima, Costel Sandi, ar fi consumat țuică pe tot parcursul zilei. Seara, ajunși acasă, mama victimei a vrut să le dea de mâncare, dar bărbatul a vrut în continuare să bea. Cei doi s-au luat la bătaie iar Costică a căzut și ulterior a decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?