Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

De vorbe nu duce lipsă, cu făcutul e mai greu


Nu este adevărat că e tare caraghios să faci pe deșteptul în fața unor oameni pe care îi reprezinți, dar care nu te-au votat. Este și cazul deputatului second hand Alinuș Tralala, care își dă cu părerea când despre politica energetică (și nu mai revine cu detalii, deși a promis), când despre comasarea alegerilor de anul viitor.
Alinuș Tralala își exprimă susținerea, apoi remarcă și în cele din urmă își dă cu părerea proprie și personală. De vorbe nu duce lipsă, cu făcutul e mai greu. Sunt aproape patru ani de când a ajuns în Parlament (în urma redistribuirii voturilor la nivel național, nu ales direct de vrânceni), dar nu a făcut nimic pentru ca oamenii, pe care chipurile îi reprezintă, să o ducă mai bine. Dar ce spunem noi, nu a avut nici o inițiativă legislativă măcar pentru mutarea unui ac, să zicem din Piața Moldovei în Obor. De altfel, nici nu a fost văzut, în tot acest timp, în mijlocul oamenilor, pe care i-a ignorat cu grație.
Dar vorba aceea, la politică și la fotbal se pricepe toată lumea. Iar dacă Tralala spune două vorbe și trei prostii, se pune că face politică…
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?