Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Oprişan a verificat stadiul lucrărilor la podurile peste Zăbala


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a vizitat șantierele de refacere a podurilor de pe drumul DJ 205 D, Valea Sării-Năruja-Paltin-Nereju-Brădăcești. După ce a văzut care este stadiul de execuție și modul în care se lucrează, șeful administrației județene s-a declarat mulțumit de stadiul lucrărilor. În prezent se lucrează la podurile de la Grumaz, Prahuda și Paltin. Lucrările executate de societatea Vega Galați, care a câștigat una dintre licitațiile organizate pentru modernizarea acestor poduri, vor fi finalizate anul viitor.

Consiliul Județean Vrancea a demarat lucrările de reabilitare a podurilor de pe drumul DJ 205 D, Valea Sării-Năruja-Paltin-Nereju-Brădăcești. În prezent se lucrează la podurile de la Grumaz, Prahuda și Paltin. Lucrările sunt executate de societatea Vega Galați, care a câștigat una dintre licitațiile organizate pentru moder-nizarea acestor poduri. Lucrările de reabilitare a podurilor de pe acest drum vor fi finalizate anul viitor.
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a vizitat șantierele de refacere a podurilor de pe drumul DJ 205 D, Valea Sării-Năruja-Paltin-Nereju-Brădăcești. Åžeful administrației județene a verificat stadiul de execuție, dacă este respectat graficul de realizare a lucrărilor și modul cum se lucrează, iar la final s-a declarat mulțumit de stadiul lucrărilor. „Noi muncim pentru comunitate. De gândirea cum să sărăcească populația județului Vrancea și a României se ocupă PDL-ul, regimul portocaliu aflat la putere”, a afirmat Marian Oprișan.
El a explicat că administrația județeană va reabilita toate podurile de pe acest drum. „În acest moment se execută lucrări de modernizare a podurilor de la Grumaz, Prahuda și Paltin, lucrări ce sunt executate de compania Vega Galați. Podul de la Prisaca și alte trei poduri aflate pe DJ 205 D Valea Sării-Năruja-Paltin-Nereju-Brădăcești vor fi modernizate de compania UMB Spedition, în cadrul contractului de mo-dernizare a DJ 205 D, Valea Sării-Năruja-Paltin-Nereju-Brădăcești”, a declarat preșe-dintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.

Lucrările vor fi finalizate anul viitor

Åžeful administrației județene a afirmat că lucrările de reabi-litare a DJ 205 D Valea Sării-Năruja-Paltin-Nereju-Brădăcești vor fi finalizate anul viitor. „La anul va deveni o realitate, începem construcția finală la drumul DJ 205 D Valea Sării-Năruja-Paltin-Nereju-Brădăcești. Pentru că numai anul acesta guvernul Boc a luat din conturile Consiliului Județean suma de 500 de miliarde lei vechi, iar anul trecut a luat din conturi 400 de miliarde de lei vechi nu am putut continua aceste lucrări. Pentru că așa este la ei. În țara guvernată de portocalii trebuie să trăiască doar cei de la PDL, dar vom schimba acest  lucru. Anul viitor, în primăvară, va fi finalizată această investiție. Vom avea parapeți noi și se va turna binderul și stratul de uzură.  Este bine că am lăsat drumul câțiva ani, să vedem cum lucrează ca să remediem eventualele probleme pentru ca acest drum să țină minim 15-20 de ani”, a declarat Ma-rian Oprișan. Acesta a precizat că lucrurile ar merge mult mai bine dacă Guvernul ar aloca bani autorităților publice pentru cofinanțarea acestor proiecte. „Acest Guvern nu înțelege nevoia de infrastructură rutieră a vrâncenilor și românilor”, a explicat șeful administrației județene. Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a precizat că, deși singura soluție care ar fi rezolvat problemele de infrastructură ale României ar fi fost parteneriatele public-privat, Guvernul Boc nu a agreat această soluție și a reziliat toate contractele încheiate de admi-nistrația PSD.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?