Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Start la înscrierile pentru şefia Ambulanţei


Persoanele care doresc să ocupe funcția de manager al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea se pot înscrie, începând de astăzi, 12 septembrie, până vineri, 16 septembrie. În prezent, această funcție este ocupată în interimat de medicul Cristian Onia, care a refuzat să spună dacă se va înscrie la concurs. Potrivit Ministerului Sănătății (MS), concursul se va desfășura în perioada 27 septembrie – 07 octombrie, și va conține două etape, mai exact studierea dosarului de candidat, care este o etapă eliminatorie și concursul propriu-zis.
Acesta din urmă conține un test grilă de verificare a cunoștințelor, susținerea proiectului de management și interviul de selecție.
MS a anunțat că își pot depune candidatura persoanele care au domiciliul stabil în România, sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durata cu diplomă de licență sau echivalentă în profil medicină, economic sau științe juridice, au absolvit un curs de perfecționare în management sanitar, organizat de o instituție acreditată din țară sau din străinătate, au cel puțin patru ani de vechime în posturi cu studii universitare de lungă durată, și nu sunt condamnați penal sau în curs de urmărire penală, sunt apți din punct de vedere medical (fizic si neuropsihic) și nu au vârstă de pensionare, conform legii.
De altfel, fiecare candidat trebuie sa achite o taxă de participare în valoare de 800 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?