Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Pedeliştii au început campania electorală la sediul ISJ


Ministrul de Externe, Teodor Baconschi a făcut propagandă politică chiar în sediul Inspectoratului Åžcolar Județean. Vineri, chiar în timp ce profesorii din județ se pregăteau de consfătuiri, pedeliștii au venit să le ceară votul vrâncenilor pe care cred că îi vor păcăli dacă își vopsesc partidul în verde și se vor redenumi populari. Pretextul a fost lansarea unei cărți despre creștin – democrație, la care însă au fost convocați decât activiștii portocalii sau directorii puși în instituțiile publice. Așa că, după ce nu a reușit să îi scape pe români de spectrul vizelor pentru un loc de muncă în Spania, Olanda sau Marea Britanie, ministrul portocaliu a început să facă propagandă noii născociri a laboratoarele PDL-ului cu scopul de a ascunde gravele probleme ale românilor sărăciți de deci-ziile aberante și de incompetența Guvernului Boc.
La întâlnirea de la ISJ au răspuns prezent, deși erau în timpul programului și ar fi trebuit să se afle la birouri, aproape toți directorii instituțiilor publice din județ. Acestora li s-au adăugat activiștii portocalii. Au fost prezenți începând cu directorul Fiscului, Ion Ghionea, șeful Gărzii Financiare, Adrian Buzdrug, până la directorul Direcției Agricole, Costică Neață sau șefa de la Protecția Consumatorilor, Mirela Bîznă. Binențeles, de la întâlnire nu puteau lipsi șefii PDL dar și parlamentarii second-hand, Alin Trășculescu și Sorina Plăcintă.
Culmea, în timpul confe-rinței, ministrul Baconschi a vorbit de pomeni electorale, în timp ce în stânga lui se afla pedelista Sorina Plăcintă care a ajuns în Senat după ce a împărțit pomeni pe la biserici. De tristă amintire sunt sacoșile cu portocale, ulei, tigăile portocalii pe care muncitorii firmei de confecții le împărțeau prin comunele vrâncene. Însă senatorul second hand nici nu a clipit atunci când Baconschi a vorbit de pomenile electorale care sunt o jignire la libertatea omului de a alege și îi scârbesc pe „cei mai deștepți”.
Însă participanții la ședință au fost mai preocupați de viața personală a Sorinei Plăcintă, care s-a afișat cu al noul soț, doctorul urolog-sexolog Viorel Bucuraș. Este a treia căsătorie a pedelistei, după cele cu un inginer și cu un om de afaceri suedez.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?