Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Silueta dorită, în doar două săptămâni


Pentru a slăbi cu ajutorul acestei diete, trebuie să mâncați mai puțin și să ardeți mai multe calorii. Astfel, dacă urmați riguros o dietă sănătoasă, săracă în grăsimi și cu minimum 1.200 calorii pe zi, veți slăbi cel puțin 3,5 kg într-o lună. Dieta trebuie asociată cu exerciții fizice, gimnastică aerobică sau mersul pe jos și veți constata că rezultatele vor fi mai mult decât mulțumitoare.
De asemenea, trebuie respectate cu strictețe cinci principii de bază. Cântăriți-vă o dată pe săptămână, în aceeași zi și la aceeași oră. Observați-vă slăbiciunile, și anume dacă vă place să ronțăiți floricele și biscuiți, mai bine renunțați la acest obicei. Săptămânal, oferiți-vă o mică recompensă, ca semn de autoprețuire pentru că nu v-ați abătut de la program. Recuperați ceea ce ați pierdut: dacă într-una din zile nu ați respectat dieta, reluați neapărat programul a doua zi și, pentru a combate efectul neconsecvenței de moment, faceți o plimbare pe jos mai lungă ca de obicei.
Concentrați-vă asupra dietei și repetați-vă tot timpul că o alimentație sănătoasă nu înseamnă ceea ce nu aveți voie să mâncați, ci ceea ce trebuie. Mai ales, rețineți că nu aveți restricții la fructe și la legume proaspete.
Conform acestei diete, puteți consuma zilnic, până la 275 ml lapte degresat, pentru cereale sau cafea/ceai. Nu există restricții în privința consumului de salată verde sau legume verzi (salată dreasă doar cu suc de lămâie). Nu trebuie să consumați  multe cești de ceai negru sau cafea pe zi, iar atunci când simțiți un gol de foame în stomac, luați neapărat o gustare, pentru că înfometarea nu este o soluție.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?