Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Înscrieri pentru „Let`s Do It, Romania!“


Echipa „Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curătenie din data de 24 septembrie! Proiectul este cel mai mare de acest gen și își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale, într-o singură zi. Cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitați să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea „Vreau să mă înscriu!”. „După ce își vor crea un cont și se vor loga, voluntarii vor putea să-și creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construiește o echipă va fi liderul acesteia și va primi toate informațiile legate de Ziua de Curățenie Națională”, transmite Florin Roșu, coordonatorul județean.
Cu o săptămână înainte de Ziua de Curățenie Națională, voluntarii înscriși pe site vor avea acces la Harta Deșeurilor și își vor putea aloca mormane pe care să le curețe pe 24 septembrie. De asemenea, echipa „Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318.21.21.21.
În Vrancea, coordonatorii județeni ai proiectului, Asociația Pro Democrația Focșani și Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu”, au început deja operațiunea de cartare a deșeurilor în județ. Astfel, au fost identificate până acum peste 50 de mormane de gunoi pe văile râurilor Putna, Milcov și Râmnic. Singurul sprijin a venit de la Consiliul Județean Vrancea, cu care s-a semnat un parteneriat, și care, prin reprezentanții săi, a asigurat partea logistică a proiectului.
În 2010, peste 200.000 de voluntari au participat la Ziua de Curățenie Națională de pe 25 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?