Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Ultima zi pentru Euro 200


Astăzi este ultima zi în care se mai poate folosi tichetul „Euro 200”, destinat  achi-ziționării unui calculator. Elevii și studenții vrânceni care au primit aceste bonuri, le mai pot folosi doar astăzi. Începând cu 1 septembrie, bonurile nu vor mai fi aceptate de magazinele care vând calculatoare.
Până la acest moment, la sediul ISJ Vrancea au fost depuse pentru decontare aproximativ 600 de tichete cu facturile aferente. Numărul elevilor vrânceni care au beneficiat anul acesta de sprijin financiar pentru achiziționarea unui calculator prin programul „Euro 200” se ridică la 757.
De menționat este faptul că sistemele IT vor fi achizițio-nate pe baza bonului, iar sumele vor fi virate în contul magazinelor.
Programul „Euro 200”, privind acordarea unui ajutor financiar în vederea achi-ziționării de calculatoare, s-a adresat elevilor și studenților care provin din familii cu ve-nituri brute lunare de până la 150 lei de fiecare membru. Sumele acordate nu acoperă însă prețul de achiziție a unui calculator tip desktop. Pentru un sistem clasic, prețul de pornire este de 1.000 lei. La această sumă se mai adaugă însă și monitorul, care poate fi achiziționat cu sume cuprinse între 300 și 500 de lei, apoi tastatura și mouse-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?