Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Lucrările la reţelele de apă şi canalizare sunt în grafic


Lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare de la Panciu, realizate prin proiectul „Vranceaqua”, inițiat de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, se desfășoară conform graficului, a anunțat primarul Ion Petre. Ele constau în reabilitarea a 24,5 kilometri și construirea altor 14,5 kilometri de rețea de alimentare cu apă. Concomitent, rețeaua de canalizare va beneficia atât de reabilitare, pe o porțiune de 8,1 kilometri, cât și de extindere, pe o distanță 18,5 kilometri. Totodată, va fi construită o stație nouă de epurare.
Ion Petre a declarat că lucrările se desfășoară atât pe străzile din centrul orașului, cât și pe cele din cartiere. „Până în prezent, s-au efectuat lucrări pe străzile Progresului, Brăilei, Caraiman, Mihai Viteazul, Viilor, Răscoala, Zăbrăuți, Ecaterina Teodoriu, Mărăști, Afumați, Traian, Teilor, Ghiocei, Cuza-Vodă, Ioan Slavici și Angerului”, a precizat Ion Petre. Acesta a adăugat că pe unele tronsoane, s-au înregistrat și anumite disfuncționalități cauzate de evacuarea mate-rialelor rezultate din lucrări, dar ele au fost remediate în termen scurt. „Am reunit un comandament, alcătuit din constructori, diri-ginți de șantiere și be-neficiari, stabilind în ce mod va fi realizată evacuarea tuturor acestor materiale. Concomitent, s-a eliminat și disconfortul creat cetățenilor care ne-au semnalat aceste pro-bleme inerente unor lucrări de o asemenea anvergură”, a afirmat edilul.
Ion Petre a dat asigurări că odată cu începerea campaniei de recoltare a strugurilor, autoritățile locale vor lua toate măsurile pentru ca lucrările efec-tuate în apropierea căilor de acces spre vii să nu creeze probleme la transportul produselor spre domiciliul proprietarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?