Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Marian Oprişan, trecut de pedelişti în tabăra UNPR


O nouă diversiune marca PDL este pusă în aplicare în aceste zile, iar ținta acestei manevre de intoxicare este, evident, Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea. De câteva zile a fost lansat zvonul că liderul social democrat va trece la UNPR împreună cu echipa sa. Åži pentru ca această diversiune să pară credibilă, răspândacii pedeliști au pus această plecare pe seama prieteniei care există între liderul PSD și ministrul Apărării, Gabriel Oprea, președintele executiv al UNPR.
Această diversiune a apărut după ce pedeliștii au văzut că Marian Oprișan are peste 75%  din opțiunile de vot ale vrâncenilor. Conform sondajelor de opinie, PDL ar obține cel mult 13% din voturile oamenilor. Sondajul arată că Marian Oprișan ar câștiga din primul tur alegerile pentru președinția Consiliului Județean chiar dacă în competiție s-ar afla și președinții celorlalte organizații județene din USL, respectiv Nini Săpunaru și Ionel Celmare. Candidatul PDL s-ar afla abia pe locul al treilea, cu 12 % din voturi. Probabil, pedeliștii cred că dacă vor lansa astfel de diversiuni, liderul social democrat va mai pierde din încrederea de care se bucură în ochii vrâncenilor.
Contactat de reporterii noștri Marian Oprișan a declarat că este și va rămâne social democrat, chiar dacă „visul incompetenților, proștilor și hoților de la PDL” este acela că va pleca din PSD. „Acesta este visul incompetenților, proștilor și hoților de la PDL care au adus cetățenii din Vrancea și din România în pragul disperării. Eu mor în piciore, social democrat, și nu dau onoarea pe rușine după o carieră în slujba vrâncenilor”, a afirmat liderul PSD, Marian Oprișan.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?