Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Zeci de locuri de muncă în judeţul Vrancea şi peste hotare


Agenții economici din Vrancea au declarat vacante 86 de locuri de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea a publicat oferta acestora, valabilă până pe 31 august 2011. Cele mai multe locuri de muncă, în număr de 16, sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, în timp ce alte zece sunt pentru confecționeri în același domeniu, dar și zidari. Se mai caută zugrav vopsitor, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide, dar și lăcătuș în contrucții metalice, dulgher, ferar betonist ori agenți de securitate. Agenții economici din județ mai au vacante trei posturi de vânzător, două posturi de inspector de specialitate în administrația publică. Oferta conti-nuă cu locuri de muncă pentru ingineri tricotaje, electronist și contrucții civile, executor bancar, consilier juridic, contabil, dulgher restaurator. Alte locuri de muncă sunt în domenii precum vopsitorie auto, sudorie, dar și câte un post de lăcătuș, electromecanic și croitor.
Nu au fost uitate nici locurile de muncă în Comunitatea Europeană. Cele mai multe locuri de muncă în străinătate sunt pentru bucătari, în Germania, respectiv 80 de posturi, și alte 40 în Danermarca, pentru crescătorii de animale. Alte zece posturi sunt pentru asistenții medicali, în Germania. Alte 20 de locuri de muncă sunt ca ajutor de bucătar în Germania și alte șase pentru cercetător biomedical în Polonia. În aceeași țară mai este nevoie de un doctorand și trei cercetători asociați. În Austria este disponibil un post de mecanic auto, în timp ce în Germania mai sunt disponibile câte un loc de muncă pentru senior interes STRESS, șef echipă STRESS, manager senior validare STRESS și inginer proiectare aerostructuri, dar și un post de inginer specialist toleranță distrugere. Ultima ofertă este pentru Malta, care oferă câte un loc de muncă pentru manager restaurant și un altul pentru personal de așteptare restaurant de cinci stele Quatar.
Oferta integrală de locuri de muncă vacante poate fi studiată la sediul AJOFM, acolo unde perso-nalul angajat poate oferi și detalii suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?