Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Start bun de campionat pentru CSM 2007


Echipa de fotbal CSM 2007 Focșani a debutat cu o victorie în liga a treia, 3-2 (2-0) obținu-tă pe terenul uneia dintre formațiile cu pretenții, Politehnica Galați. Focșănenii au dominat copios prima repriză, au marcat două goluri și au mai irosit alte trei mari ocazii de gol. Scorul a fost deschis de Milea, care a reluat din vole de la marginea careului o centrare trimisă de Toma (17). Asaltul echipei de pe Milcov a conti-nuat și Eugen Åžtefan a dublat avantajul echipei sale cu un șut plasat (23). Până la pauză, din nou Milea (27 – șut peste poartă), Toader (34 – lovitură liberă scoasă de lângă poartă de portarul gazdelor) și Suvac (41- reluare peste poartă din 8m) au irosit alte șanse de a marca. În repriza a doua, gălățenii au presat mai mult și au redus din handicap în minutul 48, prin Racoviță, șutul acestuia fiind deviat ușor de Viorel Crăciun în poarta focșănenilor. Gălățenii au fost aproape de egalare în două rânduri prin Agbleta (55 și 73), dar acesta nu a nimerit spațiul porții focșănene. CSM s-a distanțat la 3-1, după ce Toma a trimis balonul sub bară, în urma unei faze în care portarul gazdelor a respins în față lovitura de cap expediată de Crăciun (74). Tabela a fost închisă de Serian, acesta transformând o lovitură de pedeapsă după un fault comis în propriul careu de Săpunaru (80). Spre final, Crăciun a ratat din poziție de unu la unu cu portarul gălățean (85). „A fost o victorie muncită, obținută la capătul unui joc pe care l-am controlat clar. Putea fi o victorie mai concludentă, dar sunt totuși trei puncte mari. Îi felicit pe băieți pentru dăruire și ambiție, dar și pentru modul în care au respectat sarcinile pe care le-am trasat”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei de pe Milcov, Adrian Toma.
CSM 2007 Focșani a evo-luat cu: Borș- Ciornei, Cră-ciun, Åžtefan, Nistoroiu (46 Dumitriu)- Mîndrescu (64 Stanciu), Toader, Săpunaru (86 Åžonțu), Suvac- Toma, Milea (90+2 D. Negoiță). Vineri, focșănenii vor juca pe teren propriu împotriva formației ABC Stoicescu Buzău.

Rezultatele primei runde: Poli Galați – CSM 2007 Focșani 2-3, ABC Stoicescu Buzău – Rapid CFR Suceava 0-3, Cetatea Tg. Neamț – Aerostar Bacău 2-1, Sporting Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț 0-3, CSM Rm. Sărat – Petrotub Roman 0-0, ASC Bacău – Oțelul II Galați 4-0, FCM Dorohoi – CSM Pașcani 2-0. FC Panciu a stat.
Programul etapei a doua (vineri, 26 august): CSM Focșani – ABC Stoicescu, Ceahlăul II P. Neamț – FC Panciu, Aerostar Bacău – Poli Galați,
Petrotub Roman – Sporting Suceava, Oțelul II Galați – CSM Rm. Sărat,
CSM Pașcani – ASC Bacău, Rapid Suceava – FCM Dorohoi. Cetatea Tg. Neamț va sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?