Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Adevărul despre sunetele pe care le scot femeile în timpul sexului


Cercetătorii au demonstrat că sunetele pe care le scot femeile în timpul actului sexual nu corespund neapărat cu momentul orgasmului.
Conform unui studiu al Universității din Lancashire, femeile scot sunetele specifice înainte de orgasm sau în timpul orgasmului partenerului. Descoperirire sunt rezultatul unui studiu realizat pe 71 de femei cu vârsta medie de 22 de ani. Scopul studiului a fost să identifice dacă expresiile vocale ale femeilor sunt provocate de orgasm sau se petrec independent.
Fiecare participantă a completat un chestionar despre propriul comportament sexual, care a conținut detalii despre felul în care ajung la orgasm și în ce moment se exprimă prin sunete. Majoritatea femeilor au răspuns că scot sunetele înaintea orgasmului propriu sau în timpul orgasmului partenerului.
Cercetătorii cred că motivul acestei discrepanțe este acela că femeile manipulează comportamentul masculin în avantajul lor. O altă sugestie a acestui comportament este că femeile urmează un „scenariu sexual”. „Se pare că femeile nu scot sunete în timpul actului sexual pentru a-și exprima propria bucurie, ci pentru a-și ajuta partenerul să atingă punctul culminant”, spune medicul John Grohol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?