Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Femeie supusă la perversiuni


O femeie din localitatea Mărtinești, comuna Tătăranu, a fost supusă la perversiuni sexuale de un bărbat mai tânăr cu 10 ani decât ea. Fapta a fost comisă miercuri seara, iar polițiștii au fost anunțați abia joi după-amiază, pe la ora 15.00. Principalul suspect a fost identificat la scurtă vreme de la sesizare și a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, el a fost dus la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui. Bărbatul nu recunoaște că a violat-o pe femeie. El susține că a întreținut relații sexuale normale cu aceasta, dar cu acordul ei.

O femeie de 51 de ani, domiciliată în Tulcea, dar care locuiește fără forme legale la Mărtinești, a fost batjocorită o noapte întreagă de Gheorghe Răducanu, de 41 de ani, din aceeași localitate. Plin de fantezii, bărbatul care ar fi fost și aburit de alcool, a supus-o pe Lucica la tot felul de perversiuni sexuale. Anchetatorii spun că el ar fi întreținut raport sexual normal, anal, dar și oral cu femeia, mai mare cu 10 ani decât el. Aceasta a intrat în casa femeii miercuri seara, pe la ora 20.00, și a plecat abia în dimineața următoare, la ora 7.00, semn că după atâta muncă s-a și odihnit puțin. Pentru că femeia nu a fost de acord cu partida de sex și a opus rezistență, i-a aplicat și o corecție. După ce a sunat la poliție, victima a ajuns și la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, unde a rămas internată până ieri. Aceasta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe joi seara, la ora 19.20. Potrivit medicilor, victima prezenta un traumatism de umăr stâng, traumatism toracic și de mandibulă și a primit internare de zi la Secția de Ortopedie.

Bărbatul, cercetat pentru viol și violare de domiciliu

Principalul suspect a fost reținut la scurtă vreme după ce femeia a anunțat poliția, pe numele săi fiind emis ieri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și viol. Cei care au dat repede de principalul suspect au fost polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Măicănești. „La data de 11 august a.c., orele 15,00, polițiștii Secției 6 Rurale Măicănești au fost sesizați despre faptul că o femeie de 51 ani, din comuna Tătăranu, a fost victima unei infracțiunii de viol.
La fața locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă, care a efectuat primele investigații cu privire la sesizarea femeii. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că la data de 10 august a.c., orele 20.00, R. Gheorghe, de 43 ani, din comuna Tătăranu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat la domiciliul femeii, a pătruns fără drept în curtea și locuința acesteia și prin violență și amenințare, a supus-o la raporturi sexuale. Polițiștii au mai stabilit faptul că în jurul orelor 07.00, bărbatul a părăsit domiciliul femeii. R. Gheorghe a fost reținut de polițiști pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  violare de domiciliu și viol. În cursul zilei de astăzi (ieri-n.r), bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.
Bărbatul nu recunoaște că a violat-o pe femeie și susține că a întreținut relații sexuale normale cu aceasta, cu acordul ei.
Potrivit unor surse femeia este căsătorită, iar în momentul în care a pățit rușinea, soțul său nu era acasă, acesta fiind plecat de ceva timp într-un alt județ. Åži cum gura satului nu o astupă nici pământul, oamenii s-au apucat să bârfească pe la colțuri. Ei spun că aceasta chiar ar fi avut o relație extraconjugală cu cel care a violat-o, iar în seara în care a fost supusă la perversiuni sexuale vrânceanul ar fi venit la ea acasă cu poftă de sex. Aceasta i-ar fi spus să plece că îi vine soțul acasă. Bărbatul nu a vrut să înțeleagă și așa a ajuns să fie reținut pentru viol și violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?