Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Femeie accidentată în timp ce traversa strada


O femeie din Focșani a ajuns la spital, ieri dimineață, după ce a fost lovită de o  mașină. Polițiștii spun că victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului, femeia a suferit răni ușoare, respectiv un traumatism toracic și de genunchi, fără modificări osoase. Evenimentul rutier s-a produs pe strada 1 Decembrie din Focșani, iar femeia a fost lovită de un autoturism Dacia Logan, condus de George H., din Focșani. Victima nu era singură, ci însoțită de fiul și nora sa, care s-au oprit când au văzut mașina, dar femeia și-a continuat drumul și astfel a fost accidentată. „Din primele verificări, a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul unei traversări neregulamentare. Victima a suferit răni ușoare, iar în urma testării șoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului. În funcție de rezultate, se vor dispune măsurile care se impun”, ne-a spus inspectorul Săndel Stoica, șeful Biroului Rutier Focșani.
Åži în cursul zilei de miercuri polițiștii au făcut cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-au produs trei accidente de circulație.
Pe drumul comunal 27, din localitatea Ruginești, Viorel-Ionel T., de 39 ani, din comună, în timp ce conducea mopedul marca Piaggio, din cauza neatenției a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe câmp, accidentându-se grav. După accident, conducătorul mopedului nu a anunțat evenimentul, dar s-a deplasat la domiciliu și apoi la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, unde a povestit ce și cum s-a rănit.
Åži în afara localității Slobozia Ciorăști s-a produs un accident de circulație, în urma căruia șoferul implicat în eveniment a suferit răni grave. Gheorghe N., de 61 ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism Dacia, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a ajuns în șanț, iar apoi mașina s-a răsturnat. Bărbatul, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost rănit grav. 
Pe strada Cuza Vodă din Focșani, Marius-Cristian O., de 26 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism Dacia, a efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare către stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism Renault, cu care a și intrat în coliziune. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a lui Nedelea J., de 57 ani, din Focșani, pasager în autoturismul marca Renault. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?