Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Viteza excesivă l-a băgat în spital


Un șofer din Bacău, care nu avea permis de conducere și se afla și sub influența băuturilor alcoolice a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident de circulație. Evenimentul rutier s-a produs luni dimineață, la ora 5.00, pe DN 2 E85, în afara municipiului Focșani. Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului spun că Vasile Răzvan C., de 27 ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autotu-rism marca Dacia, deși nu avea permis de conducere, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe un câmp din apropiere.
În urma accidentului, șoferul a suferit răni grave, iar Elena Isabela G., de 18 ani care se afla în mașină a fost rănită ușor. Polițiștii spun că șoferul avea o alcoolemie de 0,34 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Tot luni, la ora 10.00, un alt accident s-a produs în afara comunei Homocea. Åžtefan D., de 26 de ani, din Ploscuțeni, în timp ce conducea autoturismul marca Ford, pe fondul neatenției în conducere, l-a acroșat cu oglinda pe Gheorghe M., de 52 ani, din comuna Drăgănești-Olt, județul Olt, care efectua lucrări de întreținere a drumului, rănindu-l ușor. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tot în cursul zilei de luni, polițiștii au întocmit și două dosare penale pentru infracțiuni comise la regimul circulației rutiere. Astfel, la ora 7.00, agenții au oprit în trafic, la Adjud, un autoturism marca Dacia condus de Ovidiu Mihai M., de 25 de ani, din Onești. În urma verificărilor s-a constatat că șoferul nu avea permis de conducere. La ora 14.00, pe strada Duiliu Zamfirescu din Focșani a fost tras pe dreapta un autoturism marca Opel, condus de Lucian Adrian B., de 25 de ani, din Tâmboiești. Mașina era radiată din circulație de pe data de 25 martie 2010. Åžoferului i s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?