Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bătrână violată pentru că a ascuns pensia


Un bărbat din comuna Garoafa a fost arestat preventiv după ce a intrat peste o bătrână din sat și a batjocorit-o pentru că acesta nu a vrut să-i spună unde a pus banii din pensie. Paraschiva C., de 78 de ani, va purta cu ea tot restul zilelor sale, amintirea rușinii și a batjocorii cu care a pătat-o Nicolae N., de 42 de ani. Bărbatul care ar fi putut foarte bine să-i fie copil a pătruns în casa bătrânei cu gândul de a-i lua pensia dar, pentru că Paraschiva nu a vrut să-i dea nici un leu, bărbatul s-a enervat și a supus-o unui act sexual normal. Marți dimineață, femeia a povestit cele întâmplate și astfel, organele de poliție au fost anunțate. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare. În scurt timp a fost identificat și principalul suspect, respectiv Nicolae.
Polițiștii au stabilit că în seara zilei de 25 iulie în jurul orelor 23.30, bărbatul a pătruns prin efracție în curtea și locuința bătrânei. Prin amenințare cu un cuțit, a încercat să o deposedeze de suma de bani care o deținea. Omul știa că Paraschiva primise pensia. Bătrâna n-a vrut să spună cu nici un chip unde ținea banii. Ca să nu plece cu mâna goală a obligat-o sa întrețină relații sexuale normale, după care a plecat. Nicolae știa că septuagenara locuiește singură, iar la momentul în care a comis fapta era sub influența băuturilor alcoolice.
Suspectul a fost reținut de polițiști și ieri a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, Judecătoriei Focșani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, viol si tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului și pentru următoarele zile acesta va rămâne în arest, la dispoziția anchetatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?