Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Fugită de acasă, ca să ajungă în Italia


O altă copilă și-a luat viața în propriile mâini, plecând de la domiciliul părinților, fără voia acestora. Maria Mirabela Stroe are numai 16 ani, dar s-a considerat destul de matură pentru a viața în piept.
La data de 15 iulie , aceasta a plecat de la domiciliul părinților săi din comuna Pufești și nu a mai revenit. Ulterior, a sunat-o pe mama sa, spunându-i că ar vrea să-i facă o procură pentru a pleca în Italia.
Când a plecat de acasă, fata nu avea asupra ei acte de identitate.
Părinții sunt îngrijorați de plecarea fetei și au anunțat organele de poliție. Copila are 1,65 metri înălțime, păr castaniu, lung până la umeri și ochii căprui. În ziua când a plecat de acasă, purta blugi albaștri, bluză de culoare roz cu mâneca scurtă, iar în picioare avea sandale crem. Maria Mirabela Stroe are ca semne particulare două cicatrici, una postoperatorie apendicită  și cealaltă în mijlocul frunții, în forma unei linii drepte de circa doi centimetri.
Acest caz nu este singular, de la începutul lunii plecând de la domiciile părinților lor și alte fete din diferite loca-lități din județ. Zilele trecute, o copilă din comuna Răcoasa a plecat de la domiciliul părinților, după ce între ea și cei care i-au dat viață și au crescut-o au apărut unele neînțelegeri. Oana Amalia Dițu are numai 14 ani și a plecat de acasă în ziua de 7 iulie a.c.. Ulterior dispariției, ea ar fi luat legătura cu familia și le-ar fi spus părinților că s-a căsătorit. Părinții sunt însă îngrijorați de plecarea fetei și au anunțat dispariția acesteia organelor de poliție. Copila are 1,55-1,60 metri înălțime, păr șaten lung, ochi căprui. 
Persoanele care pot da relații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să contacteze deîndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la telefonul 0237.207.005.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?