Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Angajaţii ENET au zi liberă


Focșănenii care s-au hotărât să-și plătescă facturile la ENET tocmai astăzi, nu vor putea face acest lucru. Asta deoarece angajații societății de termoficare au liber, fiind „Ziua Energeticianului”. Astăzi, odată cu Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, angajații ENET au primit liber ca urmare a declarării libere a „Zilei Energeticianului”. Acesta este prin-tre puținele zile în care se mai serbează breslele. Focșănenii care vor totuși să își achite facturile în această zi, au posibilitatea de a alege modalitățile alternative de plată.
Purtătorul de cuvânt al ENET, Cristina Gavrilă, ne-a spus că nu vor fi organizate alte activități deosebite pentru a marca ziua. „Angajații vor fi liberi mâine (astăzi-n.r.) pentru a marca «Ziua Energeticianului». În afară de acest lucru, nu vor fi organizate activități deosebite”, ne-a declarat Gavrilă.
Angajații vor avea, cu siguranță, motive de sărbătoare atunci când proiectul de modernizare a centralei termice va fi finalizat, iar serviciile acordate focșănenilor vor fi de calitate.
Cu acestă ocazie, „Monitorul de Vrancea” le urează tuturor energeticienilor „La mulți ani!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?