Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Autocarul cu suporteri ai Oţelului Galaţi a luat foc în apropiere de Adjud


Un autocar care transporta suporteri ai echipei Oțelul Galați a luat foc între Sascut și Olteni, pe raza județului Bacău, în timp ce se deplasa către Piatra Neamț. Aseară, echipa gălățeană Oțelul urma să joace meciul din supercupa României cu Steaua.
Numai că autocarul suporterilor a fost cuprina de flăcări. Toți ocupanții au reușit să iasă din autovehicul înainte ca acesta să fie cuprins în totalitate de flăcări. Suporterii au anunțat imediat pompierii, la fața locului venind cei de la Adjud. „S-a acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Adjud din cadrul ISU Vrancea, pentru stingerea incendiului. Ajunși la fața locului cei opt subofițeri au găsit autocarul, care era cuprins în totalitate de flăcări și care s-au răspândit de la compartimentul motor. Cauza incendiului urmează să fie stabilită”, ne-a spus plutonierul major Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vrancea.
Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar evenimentul s-a soldat numai cu pagume materiale, respectiv distrugerea autocarului. Cel mai probabil canicula este de vină pentru acest eveniment.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?