Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bojoaică şi Ciocîrlan, eliminaţi de la Garda Financiară


Mihai Bojoaică, Constantin Ciocîrlan, Costinel Cicerone Chiriac, Iancu Ionel, Aurel Dumitriu, Costel Stan, Nicu Tălmaciu, Cristi Valentin Misăilă și Iulian Eduard Miron au fost eliminați de la Garda Financiară în urma testării susținute joi. Rezultatele au fost publicate vineri după amiază. Celor nouă li se adaugă Raluca Elena Giurgea care nu s-a mai prezentat la testare. De remarcat că Mihai Bojoaică, Constantin Ciocîrlan sunt doi dintre foștii șefi ai Gărzii Financiare Vrancea.
La examenul organizat la Focșani au fost înscriși 75 de comisari de Garda Financiară de la secțiile Bacău, Vrancea, Galați, Neamț și Vaslui. Comisia de exa-minare a fost condusă de comisarul șef de secție la Garda Financiară Prahova, Constantin Teodor iar membri au fost Teodor Herea și Mirela Postaru, de la Comisariatul General al Gărzii Financiare. Secretarul comisiei a fost Marian Romeo Guiu, consilier juridic la secția Vrancea. Contestații pot fi depuse în termen de 24 de ore de la data afișării rezultatelor.
Noua structură organizatorică și statele de funcții intră în vigoare la 25 iulie. Conform organigramei aprobate de conducerea ANAF, secția Vrancea a Gărzii Financiare este condusă de un comisar șef de secție, funcție asimilată celei de director executiv și un comisar șef de divizie, respectiv șef serviciu. Urmează 14 posturi de comisar clasa I, din care trei cu grad profesional asistent, unul principal și zece superior. La compartimentul juridic este un consilier juridic cu grad profesional principal iar la compartimentul administrativ doi experți clasa I, principal și asistent.

Patru candidați pentru un post de referent superior la Fiscul vrâncean

26 de persoane s-au înscris la testarea profesională organizată de Direcția Generală a Finanțelor Publice Vrancea pentru cele 12 posturi vacante. Pentru funcționarii publici sunt cinci posturi vacante iar pentru personalul contractual sunt 7 posturi vacante. Cei mai mulți candidați sunt pentru postul de refe-rent superior, respectiv 4 funcționari pe post, iar pentru refe-rent principal sunt 7 pentru 3 posturi. Doi candidați pe post sunt pentru cel de referent asistent. În ceea ce privește perso-nalul contractual, sunt doi concurenți pentru un post de muncitor și 8 pentru cele 6 posturi de șoferi.
„Proba scrisă va avea loc pe 18 iulie iar interviul pe 20 iulie. Componența comisiilor de examinare și de contestație a fost stabilită prin ordin al președintelui ANAF. Directorul adjunct Eugen Ciorici va fi președintele celei de examinare și eu, ca director executiv voi conduce comisia de contestații”, a afirmat directorul DGFP Vrancea, Ion Ghionea.
Procedura reorganizării din Finanțe prevedea ca, până la 14 iulie, cei 110 salariați disponibilizați să opteze pentru unul din cele 86 posturi vacante la DGFP Vrancea. Pentru posturile la care a fost câte un singur s-a emis direct decizie de numire. Conform noii organigrame, DGFP va rămâne cu 409 posturi, din cele 517 la începutul anului.

Comisar cls.I grad profesional superior

Isticioaea Costel    56,6 ADMIS
Stan Costel    40 RESPINS
Urloiu Toader    68,3 ADMIS
Tălmaciu Nicu    38,3 RESPINS
Vîlcu Nicolae Marian    66,6 ADMIS
Iancu Ionel    36,6 RESPINS
Mateescu Dorică    68 ADMIS
Dumitru Aurel    41,6 RESPINS
Stanciu Constantin    56,6 ADMIS
Dimitriu Andi Cristian    61 ADMIS
Cernat Costel    82 ADMIS
Chiriac Cicerone Costinel    36,6 RESPINS
Ciocîrlan Constantin    43,3 RESPINS
Grigoraț Mihai    63,3 ADMIS
Bojoaică Mihai    35 RESPINS

Comisar cls.I grad profesional asistent

Surăianu Nelu Nastase    65 ADMIS
Hărăbor Dan Adrian    75 ADMIS
Misăilă Cristi Valentin    41,6 RESPINS
Miron Iulian Eduard    40 RESPINS
Coman Andrei    76 ADMIS
Giurgea Raluca Elena    ABSENT

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?