Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Vrâncean prins în timp ce vindea vin în Bucureşti


Un vrâncean a ajuns pe mâna ofițerilor de la Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliția Sectorului 2 din București, ieri. Oamenii legii bucureșteni l-au depistat pe bărbat comercializând vin și țuică într-o piață din capitală. Împotriva lui Costică A., de 51 de ani, s-a început urmărirea penală.
La adresa unde vrânceanul locuiește fără forme legale, în Sectorul 2 din București, oamenii legii au efectuat o percheziție, în urma căreia a fost identificată și ridicată de către Garda Financiară – Comisariatul General cantitatea de 700 de litri de țuică și 1.210 de litri vin de masă alb și roșu.
Anchetatorii spun că bărbatul, care este o persoană fizică neautorizată, a creat bugetului de stat un prejudiciu de 4.904 de lei, care a fost recuperat în totalitate.
Vrânceanul nu a fost reținut, dar ofițerii de la investigarea fraudelor din Sectorul 2 din București continuă cercetarea acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de comercializare de produse accizabile ce intră sub incidența sistemului de antrepozitare fiscală în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea fiscală competentă și înșelăciune cu privire la calitatea mărfurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?