Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Dietele pe bază de ceai


Cine își dorește să scape de pernițele de grăsime și de kilogramele în plus ar trebui să încerce o dietă pe bază de ceaiuri. În același timp, aceste ceaiuri fac minuni în interiorul orga-nismului nostru, purificându-l. În plus, burta va deveni plată, ne vom încălzi corpul și sufletul și ne vom opri foamea.
În privința ceaiului, nu există o regulă. Poate fi consumat orice fel de ceai, bineînțeles cu excepția celui negru. Important este ca masa principală să fie înlocuită cu jumătate de litru de ceai, iar peste zi per total trebuie consumați cel puțin 2 litri.
Rezultatele vor fi umitoare și foarte repede de remarcat. Celalate mese sau gustări de peste zi trebuie să conțină legume, fructe, însă și carne slabă sau pește. În scurt timp, vom observa cum kilogramele parcă se topesc. Unul dintre avantajele acestei diete este faptul că o putem integra în programul nostru cotidian, indiferent că ne aflăm acasă sau la locul de muncă.
Ceaiul se prepară foarte rapid, iar dacă fierbeți o cantitate mare, o veți avea pe toată durata zilei. Există ceaiuri care grăbesc procesul arderilor din organism. Spre exemplu, ceaiul de urzică sprijină buna funcționare a stomacului și a intestinelor. Ceaiul de ghimbir este de asemenea un „accele-rator” al metabolismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?