Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Carmen Moldovan (PSD), preşedintele Forumului Naţional al Ecologiştilor


Carmen Moldovan, deputat PSD, a fost aleasă, sâmbătă, în funcția de președinte al Forumului Național al Ecologiștilor (FNE), în cadrul Conferinței Naționale a FNE, se menționează     într-un comunicat de presă transmis duminică. Deputatul PSD și-a exprimat încrederea ca, împreună cu colegii săi, să reușească să transforme FNE într-un reper al mișcării ecologiste din România.
‘Obiectivele noastre sunt dezvoltarea unei strategii de mediu durabile și consolidarea relațiilor cu partenerii sociali care activează în zona verde. Lansarea FNE este cel mai important pas pe care un partid mare din România îl face în direcția susținerii unui program politic verde. Åži am convingerea că drumul pe care îl începem astăzi este abia la început’, a declarat Carmen Moldovan, președintele FNE.
În cadrul Conferinței Naționale a FNE, organizată la Palatul Parlamentului, peste 150 de membri din toată țara ai Departamentului pentru Protecția mediului, silvicultură și gospodărirea apelor din PSD au adoptat Statutul FNE și au ales structurile de conducere și coordonare ale Forumului, se menționează în comunicatul PSD.
Potrivit Statutului, FNE are drept scop inițierea, dezvoltarea și promovarea de proiecte, campanii de con-știentizare și strategii specifice domeniului, toate subsumate conceptului de dezvoltare durabilă. FNE susține, de asemenea, alături de partenerii săi din societatea civilă, necesitatea de a influența și schimba menta-litățile și comportamentul românilor față de mediul în care trăiesc, prin acțiuni specifice dezvoltării unei societăți durabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?