Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Nicolas Cage, dat în judecată de un producător


Nicolas Cage este dat în judecată de un producător de la Hollywood care susține că actorul i-ar datora 77.000 de dolari pentru producția filmului „Umbra vampirului/ Shadow of the Vampire”, realizat în anul 2000.
Cu toate problemele sale legate de datoriile la Fiscul ame-rican, Nicolas Cage ar putea avea și alte griji pe plan financiar, întrucât producătorul Paul Brooks vrea să îl oblige la plata unei presupuse datorii de 77.000 de dolari, informează contactmusic.com. Cage i-ar datora această sumă de 11 ani, după ce Brooks a fost producător executiv la filmul „Umbra vampirului”, iar celebrul actor, producător al lungmetrajului. Pelicula i-a avut în distribuție, printre alții, pe Willem Dafoe și John Malkovich. În ciuda faptului că este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare.
Astfel, actorul a fost nevoit să-și vândă mai multe locuințe pentru a acoperi datorii de milioane de dolari pe care le avea la Fiscul american. În cei peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat mai mult de 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, și „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.
Anul trecut, actorul a filmat în România pentru noul său film „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care va fi lansat în 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?