Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Şoferi fără permise şi aburiţi de alcool


Patru șoferi s-au ales cu dosare penale, marți și miercuri, pentru că au încălcat flagrant prevederile Codului Rutier.
Astfel, marți seara, la ora 22.00, polițiștii adjudeni l-au identificat pe Costică O., de 21 ani, din comuna Pufești, în timp ce conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere și fără a fi înmatri-culată în circulație. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.
Miercuri seara, la ora 21.00, polițiștii din Mărășești l-au identificat pe Ionuț O., de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare expirate și fără a poseda permis de conducere.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani i-au întocmit dosar penal lui Vasile P., de 50 ani, din localitate, care conducea un autoturism deși avea permisul de conducere suspendat, dar și o alcoolemie de 0,94 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, tot la Focșani a fost depistat și Daniel S., de 42 de ani, din comuna Vizantea-Livezi, în timp ce conducea un autoturism deși avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Nu doar bărbații sunt „prieteni” cu sticla, ci și femeile. Ieri dimineață, la ora 3.00, pe DN2 E85, pe raza localității Mărășești, Ionel B., de 48 ani, în timp ce conducea un autoturism, a surprins-o și a accidentat-o grav pe Valerica E., de 52 ani, din județul Bacău, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și în funcție de rezultate se vor lua măsurile care se impun. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?