Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Interlopul Ghenosu, pus în libertate de judecătorii vrânceni


Cunoscutul interlop Florin Nicolae Ghinea, cunoscut sub numele de „Ghenosu” a fost liberat condiționat de magistrații vrânceni. Cererea de liberare condiționată i-a fost admisă, inițial, de Judecătoria Focșani. Nemulțumiți de soluție, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani au făcut contestație, dar aceasta le-a fost respinsă la Tribunal. „Respinge contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, împotriva sentinței penale nr. 701 din data de 30.03.2016, pronunțată de Judecătoria Focșani, privind pe condamnatul Ghinea Florin Nicolae, pronunțată de Judecătoria Focșani, ca nefondată. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, a decis instanța. 
 Conform presei centrale, Florin Nicole Ghinea a fost condamnat în 2011 la nouă ani de închisoare. În 2013, Tribunalul București i-a mai dat un „bonus” de un an de închisoare drept „răsplată” pentru o altă infracțiune. Ghenosu, scrie presa centrală, a fost printre primii interlopi care și-ar fi extins infracțiunile și în afara țării. În 2003 a fost condamnat de autoritățile franceze pentru că ar fi fost liderul unei rețele ce făcea trafic de carne vie și în paralel se ocupa și cu cămătăria. El a mai desfășurat „afaceri” inclusiv în Italia și Spania.
 Tot presa centrală mai scrie despre el că a făcut bani din proxenetism și clonare de carduri, dar a mai fost condamnat și pentru spălare de bani și ultraj. Anchetatorii l-au acuzat că și-a format o adevărată rețea de prostituate în Irlanda, pe care le prezenta pe site-uri de lux și de pe urma cărora a încasat sume de bani foarte mari. Era extrem de violent, iar locotenenții săi băteau oameni până ajungeau în comă. De altfel, din închisoare, el chiar a amenințat polițiști, spunând că atunci când va ieși, lumea se va cutremura.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?