Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Comisarul Belibou, şef la Poliţia Panciu


Comisarul Constantin Belibou este șef la Poliția orașului Panciu cu acte în regulă.
Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Panciu. În fața comisiei de exa-minare au ajuns doi polițiști, respectiv comisarul Constantin Belibou și comisarul șef Adrian Oprea. La finele interviului structurat pe subiecte profesionale, nota cea mai mare a fost obținută de comi-sarul Belibou, care a și fost declarat admis. La concurs s-a înscris și un al treilea polițist, dar până în ziua examenului acesta a renunțat la ideea de a fi șef la Poliția Panciu. Comi-sarul Belibou ne-a spus că interviul a fost destul de dificil, cu o tematică bogată. „Interviul a avut o tematică destul de bogată și a cuprins întrebări din toate domeniile de activitate. Mi-am propus ca împreună cu oamenii cu care lucrez să ne apropiem de cetățeni și să le cunoaștem mai bine problemele și să venim în întâmpinarea lor ori de câte ori este nevoie”, a spus comisarul Constantin Belibou.
Comisarul își desfășoară activitatea la Poliția orașului Panciu din anul 1992 cu o singură întrerupere, de un an. Conducerea IPJ Vrancea a ținut să-l felicite pe șeful Poliției Panciu și să-i ureze succes în activitate „Până în prezent, domnul Belibou Constantin a deținut funcția de ofițer specialist în cadrul Poliției orașului Panciu, asigurând și conducerea interimară a acestei subunități de poliție. Conducerea Inspectoratului îl felicită și îi urează succes în noua funcție”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.
Funcția a rămas vacantă la finele anului trecut, după ce comisarul șef Marius Nedelcu a plecat în misiune în Congo. De atunci și până în prezent, interimatul a fost asigurat de comisarul Constantin Belibou, cel care i-a ținut locul comisarului șef Marius Nedelcu de mai multe ori, când acesta a fost plecat în misiuni externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?