Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Sute de profesori se „bat“ pe 64 de posturi


Profesorii continuă să își depună dosarele, în număr neașteptat de mare, în vederea participării la exa-menul de titularizare. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, până ieri la orele prânzului, au fost depuse nu mai puțin de 436 dosare pentru titularizare.
Înscrierile continuă până pe 24 iunie, așa că toți cei care vor să se înscrie la examenul de titularizare mai au câteva zile la dispoziție pentru a-și depune dosarele. „În perioada 4 – 6 iulie, candidații au obligația să vină la Inspectoratul Åžcolar pentru validarea dosarelor. Validarea dosarelor este obligatorie”, a declarat Stan Rogoz, inspector școlar general.
Pentru concursul de titularizare de anul acesta le-au fost puse la dispoziție profesorilor doar 64 de posturi ti-tularizabile, ce au o valabilitate de cel puțin patru ani. Concursul de titularizare este programat să aibă loc pe data de 13 iulie. Cele două centre de titularizare sunt Colegiile Tehnice „Edmond Nicolau” și „Gh. Asachi”. Deși salariile cadrelor didactice sunt foarte mici, viitorii dascăli preferă să muncească pentru bani puțini decât să stea degeaba. De asemenea, nici condițiile de muncă nu sunt dintre cele mai bune, dar cu toate acestea munca la catedră e preferată, dat fiind că locul este totuși stabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?