Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cel mai tânăr câştigător al tombolei „RoRec” are numai nouă luni!


Cătălin-Ionuț Mânea, din Panciu, este cel mai tânăr câștigător al tombolei organizate sâmbătă, cu ocazia derulării campaniei „Locul deșeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată de Asociația Română pentru Reciclare „RoRec”, în colaborare cu Primăria. În vârstă de numai nouă luni, băiețelul a câștigat primul premiu din viața sa, o mașină de găurit cu percuție, oferită de firma SKIL. El a intrat în posesia acesteia ieri dimineață, în cadrul unei festivități desfășurate la Casa de Cultură, unde a fost adus în brațe de mama sa. „Cred că este un copil norocos, deoarece a câștigat premiul cu o zi înainte de a împlini nouă luni”, ne-a declarat mama. Dacă băiețelul a fost cel mai tânăr câștigător al tombolei, la polul opus s-a aflat Anica Ostașiu care, la 90 de ani, se va bucura de beneficiile unuia dintre cele șase cuptoare cu microunde puse în joc de un alt partener al campaniei, firma Candy.
Din cauza vârstei înaintate, femeia nu a putut fi prezentă la eveniment, dar în locul acesteia a venit o prietenă de familie, care a promis că-i va transporta la domiciliu premiul câștigat. Tot ieri, au intrat în posesia premiilor și ceilalți câștigători ai tombolei, respectiv Silvia Vrabie, Dan Postolache, Liviu Bratu, Gabriela Andro-nic, Gina Crăciun, Mădălina Alexandra Lupu, Neculai Amăricăi, Ma-riana Ivancu și Andrei Gabriel Popa care au primit câte o mașină de găurit cu percuție, în timp ce Adrian Popa, Iulian Chebac, Vasilica Amăricăi, Viorel Cristescu și Vlad Postolache au intrat în posesia celorlalte cinci cuptoare cu microunde. De la festivitate au lipsit Aurel Jinga și Åžtefan Ciupercă, ambii câștigători ai unor mașini de găurit, ele urmând să le parvină prin intermediul unui reprezentant al organizatorilor.
Extragerea taloanelor câștigătoare a fost realizată sâmbătă seara, de primarul Ion Petre, în prezența reprezentantului Asociației „RoRec” și a vo-luntarilor participanți la campania de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice. Potrivit viceprimarului Iulian Nica, evenimentul s-a bucurat de succes, fiind adunate și transportate la depozitul specializat mai multe frigidere, imprimante și alte echipamente aflate în stare de nefuncționare. Din acest motiv, autoritățile locale intenționează să organizeze, tot împreună cu „RoRec”, o campanie similară și în luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?