Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Noi locuri de muncă pentru şomeri


O nouă bursă a locurilor de muncă va fi organizată astăzi, începând cu ora 9.00, la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din strada Brăilei, nr. 3 bis, fosta Direcție a Muncii. Angajații Agenției au identificat un număr de 116 locuri de muncă vacante, în domenii precum confecții, servicii, construcții și prelucrarea metalelor. La bursă vor participa șapte agenți economici din județ, care au ofertat locuri de muncă în domenii ca servicii, prelucrarea metalelor, construcții, confecții și agricultură. „Acțiunea își propune realizarea contactului direct între cele două segmente de pe piața locală a muncii, respectiv între ofertanții de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, evitându-se orice formă de discriminare directă sau indirectă”, a transmis purtătorul de cuvânt al AJOFM, Daniela Brihoianu.
Totodată, a fost publicată și oferta de locuri de muncă vacante pentru perioada 15-22 iunie. În total, 116 locuri de muncă sunt vacante pentru județul Vrancea. Cele mai numeroase posturi sunt în sectorul fabricării articolelor de îmbrăcăminte, pentru ocupații ca muncitor necalificat, confecționer-asamblor articole din textile, inginer tricotaje, confecții și croitor. Celelalte locuri de muncă sunt pentru meserii ca zidar, betonist, pavator, frezor, strungar și montator subansamble.
De asemenea, cei interesați de un loc de muncă peste hotare pot aplica pentru unul dintre cele 120 de posturi vacante în Spațiul Economic European. Å¢ările care așteaptă forță de muncă româneacă sunt Danemarca, Germania, Spania, Austria, Polonia, Belgia și Italia. Locurile de muncă sunt pentru toate categoriile, de la crescător de animale și până la medici sau ingineri IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?