Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Procurorul Mărgel, transferat la Parchetul Judeţean


Adjunctul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, procurorul Cristinel Mărgel, a trecut pe un post de procuror la unitatea județeană de Parchet, de ieri. După plecarea procurorului Constantin Rusu la Biroul Teritorial Vrancea al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, care soluționează cele mai complexe infracțiuni, a rămas fără un om.
Procurorul Mărgel are de mai mulți ani grad de procuror de Parchet Județean, dar a continuat să-și desfășoare activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. „Începând chiar de astăzi (ieri n.r.) voi începe să îi repartizez dosare, ca să simtă că a trecut la o unitate superioară.
În locul său, la locala Focșani, pe funcția de prim-procuror adjunct sperăm să vină cu delegație doamna procuror Marinela Arginteanu”, ne-a spus Ion Lefter, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
În prezent, la unitatea locală de Parchet din Focșani lucrează șapte procurori, schema fiind de 12 oameni, în timp ce la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea lucrează pe o schemă de 14 procurori, doar 11.
Aceștia trebuie să facă față numărului mare de dosare, care continuă să crească de la an la an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?