Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Deputatul Săpunaru acuză incompetenţa guvernanţilor


Deputatul PNL de Vrancea, Nini Săpunaru, îi acuză pe guvernanți că au sărăcit țara în interes personal. Acuzațiile au fost formulate la sfârșitul săptămânii trecute, când PNL Vrancea a organizat un marș de protest împotriva actualei guvernări, guvernare care a dus România în prăpastie.
Deputatul liberal a cerut public organizarea unui referendum la nivel național, pentru ca cetățenii să-și hotărască singuri soarta și nu „o clică incompetentă”. Nini Săpunaru a făcut referire astfel la proiectul guvernanților de desființare a actualelor forme administrativ teritoriale și împărțirea țării în opt județe. De la Săpunaru, cetățenii au aflat că pe buletinul lor ar putea scrie la rubrica domiciliu Regiunea 2 Sud-Est în loc de Vrancea. „Vă spun și ultima noutate, președintele țării vrea să desființeze Å¢ara Vrancei. Va trebui să le răspundem în stradă, nu mai există altă șansă. Acești oameni gândesc prin prisma interesului propriu și nu prin prisma interesului național. Sunt foarte curios cum o să scrie la dumneavoastră în buletin… Regiunea 2 Sud-Est. Vreți așa ceva? Nu ne hotărâți voi soarta, lăsați-ne să votăm într-un referendum dacă vrem desființarea județului Vrancea”, a cerut Săpunaru, de la Focșani, conducerii țării.
Parlamentarul vrâncean și-a adus aminte și de tăierile salariale din vara anului 2010, dar și de disponibilizările tot mai dese din ultima perioadă. Toate aceste măsuri aberante demonstrează, consideră liberalul, că Guvernul Boc este incompetent. „Aici, în Vrancea, ne-am săturat de incompetența Guvernului Boc, ne-am săturat de sărăcie, ne-am săturat de tăieri de salarii, ne-am săturat de tăieri de pensii și ne-am săturat de disponibilizări”, le-a transmis Nini Săpunaru vrâncenilor prezenți la marșul de protest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?