Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Elevii de la Tîmboieşti şi Slimnic au apărut la televizor


Elevii Åžcolilor Tîmboiești și Slimnic au participat la o emisiune difuzată de postul Favorit TV, moderată de bordeșteanul Aurel Moldoveanu. Åžcolarii au prezentat un program artistic deosebit, care a cuprins trei momente: solist vocal de muzică populară Lavinia Fi-limon, de la clasa a IV-a de la Åžcoala Tîmboiești, îndrumată de Marieta Apostoiu, formația de dansuri de la aceeași școală, „Paradisse”, care a prezentat un vals, copiii fiind îndrumați de învățătoarea Elena Pleșea, de la clasa a III-a, și prestația grupului de dans popular „Mugurașii Tîmboieșteni” de la Åžcoala Slimnic, îndrumat de învățătoarele Aurica Guțu și Paula Rădulescu. Activitatea a fost susținută de primarul comunei Tîmboiești, profesorul Daniela Mihalcea, care a și participat la emisiune alături de copii, părinți și cadrele didactice de la cele două școli. Un alt sprijin a fost acordat de SLI Vrancea, două societăți comerciale, precum și de Comitetul de părinți pe școală. „Eforturile depuse de elevi și cadre didactice au fost răsplătite cu aplauze, spectacolul fiind urmărit de toți locuitorii comunei și nu numai.
Copiii au fost încântați și speră că și pe viitor vor participa și la alte activități cultural-artistice. Mulțumim postului Tv Favorit pentru șansa pe care ne-a acordat-o de a participa la această emisiune și de a arăta țării întregi că și elevii noștri sunt foarte talentați”, a spus Mihaela Simion, directorul Åžcolii Tîmboiești. Eleva care i-a încântat pe spectatorii postului de muzică populară a precizat că pentru ea este un vis care a devenit realitate. „De mică mi-am dorit să fiu vedetă. Visul acesta a început să prindă contur de când am poposit pe băncile școlii. Cel mai emoționant moment din viața mea a fost să interpretez melodia populară țărănească la postul Tv Favorit. Mi s-a îndeplinit un vis frumos! Mulțumesc doamnei învățătoare, doamnei mediator școlar, domnișoarei director și nu în ultimul rând doamnei primar al comunei”, a spus Lavinia Fi-limon. 
La rândul său, primarul Daniela Mihalcea a spus că încă de când a preluat conducerea localității, a avut în vedere tot timpul să schimbe fața comunei, pentru ca oamenii să audă numai lucruri bune de Tîmboiești. „Pe lângă multele probleme pe care le ridică administrația locală, întotdeauna am fost, sunt și voi rămâne om de spirit și om al școlii, ce sprijină tinerele talente, promovându-le pe orice cale. Acest eveniment nu a făcut altceva decât să dea viață comunității, am fost înconjurată de oameni implicați, de cadre didactice profesioniste și în mod special de copii, elevii celor două școli care au demonstrat încă o dată dorința de a se manifesta într-un mod plăcut. Mă declar mulțumită și asigur întreaga comunitate de sprijinul meu în conti-nuare”, a precizat primarul Daniela Mihalcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?