Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Ardei umpluţi de post


Ingrediente

 3-4 ardei grași mari
 150 g ciuperci
 100 g vinete
 100 g dovlecel
 100 g orez
 2 roșii mari
 pătrunjel
 150 ml bulion
 8-9 linguri ulei măsline

Preparare:
 
Se taie ardeii în două și îi cureți de cotoare și semințe. Tai ciupercile mărunt (eu am pus proaspete), pulpa de la vânătă (curățată de coajă), dovlecelul și roșiile date pe răzătoare. Le amesteci pe toate, cele tocate, cu orezul, pătrunjelul și cu 3 linguri de bulion, condimentate după gust. Se umplu jumătățile de ardei cu această compoziție. În tavă se pune uleiul, o cană de apă și 150 ml bulion, se pun ardeii umpluți și se acoperă cu foaie de aluminiu. Se dă la cuptor la 200 grade timp de o oră (când e gata se observă orezul fiert).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?