Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Derby-ul Vrancei, arbitrat de un tulcean


Cel mai așteptat meci al sezonului, derby-ul județean la fotbal din liga a treia dintre CSM 2007 Focșani și FC Panciu (vineri, 27 mai, ora 18.00, Stadion Milcovul din Focșani) va fi arbitrat de Victor Chiriazic din Tulcea, ajutat la cele două linii de Alexandru Midvichi (Tulcea) și Alexandru Popovici (Prahova). Observator federal a fost desemnat băcăuanul Costică Manasă. Centralul Chiriazic este o mai veche cunoștință a păncenilor. În turul campionatului, FC Panciu a pierdut, 2-1 pe terenul Politehnicii Galați după ce arbitrul din Tulcea a făcut tot ce i-a sta în putință pentru a nu le „deranja” pe gazde. Același arbitru a oficiat în acest sezon și la Panciu, în partida câștigată de elevii antrenorilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan în fața Politehnicii Galați, 2-0, dar nu a influențat în vreun fel rezultatul final. Åži focșănenii de la CSM 2007 au fost arbitrați în acest sezon de Chiriazic, în turul campionatului, când echipa de pe Milcov a terminat la egalitate pe teren propriu, 0-0 partida cu FCM Onești.

În tur, Panciu s-a impus cu 2-1
Confruntarea din turul sezonului a revenit echipei din Panciu. Ambele echipe, confruntate la acea vreme cu greutăți financiare au lăsat la o parte problemele și au oferit un spectacol plăcut, la finalul căruia gazdele s-au bucurat de victorie, după ce s-au impus la limită, 2-1 (2-0). Prima repriză a aparținut păncenilor, care au și punctat de două ori, prin Sascău (jucător care nu se mai află în lotul păncenilor) și Stanciu din penalty, iar actul secund a fost dominat de focșăneni, care au înscris golul de onoare prin Predoiu. Derby-ul a fost la un pas de a nu se disputa deoarece unii dintre fotbaliștii grupării păncene au fost la un pas de a nu intra în teren și s-au dezechipat abia în momentul în care  și-au primit în vestiar o parte din restanțele financiare

E. Åžtefan și Predoiu sunt incerți, Stanciu este accidentat
Focșănenii, aflați în foame de puncte, riscă să nu-i poată folosi în confruntarea de vineri pe fundașul Eugen Åžtefan și atacantul Mădălin Predoiu. Cei doi au probleme medicale și au ratat jocul de vinerea trecută, în care CSM 2007 a scos un punct în deplasarea de la Onești. FC Panciu nu se poate baza pe serviciile fundașului Florin Stanciu, care este accidentat. CSM 2007 Focșani se află pe locul 13, cu 24 de puncte, în timp ce FC Panciu ocupă locul 12, cu 27 de puncte.

Primarul Ion Petre: „Un egal ar fi corect”
Edilul orașului Panciu, Ion Petre a pronosticat un rezultat de egalitate în derby-ul județean. „Cele două echipe sunt apropiate valoric și cred că un egal ar fi corect. Pentru noi este un meci obișnuit de campionat. Pentru sezonul următor, voi trasa antrenorilor un obiectiv clar: locurile 1-2. Avem o echipă valoroasă, o bază sportivă de excepție și ar fi păcat să nu avem și obiective mai îndrăznețe”, a precizat primarul orașului Panciu, Ion Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?