Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un singur candidat pentru postul de manager al Spitalului


Actualul manager al Spitalului din Panciu, economistul Nicolai Mărăscu, este singurul candidat la concursul pentru postul pe care îl ocupă, ca interimar, din luna decembrie 2009.
Concursul va fi organizat de Consiliul de Administrație al instituției, împreună cu Primăria, la sediul acesteia din urmă și va începe miercuri, de la orele 10.00, cu prima probă, cea a testului grilă. Pe 20 mai, Nicolai Mărăscu va mai susține un interviu și va prezenta un proiect de ma-nagement privind activitatea viitoare a spitalului. Deși eventualii contracandidați ai lui Nicolai Mărăscu s-ar fi putut înscrie la concurs în perioada 3-10 mai, se pare că postul nu a avut darul de a-i atrage și pe alții în cursa pentru ocuparea lui. „Probabil, s-au gândit că nu e așa de ușor să conducă un spital pe timp de criză”, a comentat Nicolai Mărăscu.
Acesta a adăugat că, în perioada în care a asigurat interimatul Spitalului Orășenesc, a făcut tot posibilul pentru ca unitatea să funcționeze cât mai aproape de normal în actualele condiții, când toate instituțiile se confruntă cu lipsa de fonduri.
El a mai precizat că, în acest sens, de mare ajutor i-a fost experiența dobândită, în trecut, ca director economic al Spitalului Județean. În prezent, din actuala echipă de conducere a spitalului păncean mai fac parte doctorul Valentina Popa, director medical și Iulian Trifănescu, directorul financiar-contabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?