Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Firmele fictive, premiate


Elevii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani au reușit să obțină rezultate dintre cele mai bune, în cadrul celei de-a II-a ediții a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu și Simpozionului Național, cu tema „Provocări pentru educație și piața muncii în secolul XXI prin firma de exercițiu”.
Astfel, la secțiunea „Cel mai bun catalog”, premiul I a revenit Firmei de Exercițiu Ecolaxia MK S.R.L., aceeași firmă obținând locul II și la secțiunea „Cea mai bună prezentare PPT”. Tot premiul I, doar că la secțiunea „Cel mai bun stand”, a fost obținut de „Ecotour 2010 S.R.L”, în vreme ce la secțiunea „Cea mai reprezentativă mascotă”, premiul II a revenit Firmei de Exercițiu „B&B Cosmetics”. Aceeași firmă de exercițiu a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” a obținut pre-miul III și la secțiunea „Cel mai profesionist stand”. Firma „Mobart” a obținut premiul I la secțiunea „Cel mai bun slogan” și premiul III la secțiunea „Comunicare Profesională în Limba Engleză”. Firma de Exercițiu „Ammadis” a obținut premiul III la secțiunea „Cel mai bun spot publicitar”, dar a obținut și o mențiune la secțiunea „Comunicare Profesională în Limba Engleză”. Firma de Exercițiu ” 7 Minuni” de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”, din Focșani, a obținut premiul I la secțiunea „Cel mai bun catalog” și premiul II la secțiunea „Cel mai bun spot publicitar”.
În total, la această amplă activitate s-au întrecut în idei de afaceri 38 de firme de exercițiu, din 20 de județe ale țării. Elevii cu afaceri fictive au avut prilejul să își pună în valoare ideile de business și totodată, au putut să ia contact cu adolescenți inventivi și cu ideile lor, dar și cu oameni din mediul de afaceri. Cea de-a II-a ediție a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu și Simpozionul Național cu tema „Provocări pentru educație și piața muncii în secolul XXI prin firma de exercițiu” a fost inițiată și coordonată de profesoara Sonica Dărmănescu. ,,Suntem mulțumiți că au participat firme de exercițiu din aproape toate regiunile țării. Mulțumesc colegilor mei, în special profesorului doctor Corina Vișan, o foarte bună colaboratoare, directorului adjunct Maria Huștiu și directorului Radu Åžtefan”, a declarat Sonica Dărmănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?