Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Bryan Adams, tată pentru prima oară la 51 de ani


Cântărețul Bryan Adams a devenit pentru prima oară tată, la vârsta de 51 de ani, după ce asistenta lui perso-nală, Alicia Grimaldi, a născut o fetiță, la sfârșitul lunii aprilie. „Sunt mândru să vă anunț că, pe 22 aprilie, s-a născut Mirabella Bunny”, a declarat Bryan Adams. „A venit pe lume ca toate bunătățile de Paști, în Vinerea Mare. Mama și bebelușul se simt bine și sunt fericite. Vă mulțumesc anticipat pentru gândurile și urările voastre de bine „, a adăugat muzicianul canadian. Britanica Alicia Grimaldi lucrează de mulți ani pentru Bryan Adams și  l-a ajutat pe starul canadian să înființeze Bryan Adams Foundation, în 2004, la doar trei ani după ce ea absolvise cursurile Universității Cambridge. Bryan Adams, renumit pentru faptul că nu face niciodată declarații despre viața lui personală, nu a dorit să dezvăluie natura relației sale cu Alicia Grimaldi. Tabloidul britanic Sunday Telegraph, prima publicație care a anunțat, în martie, că Bryan Adams urmează să devină tată, a citat atunci o sursă care a spus că în acea perioadă mulți dintre prietenii starului canadian nu erau la curent cu faptul că acesta ar avea o relație.

***

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoși cântăreți și compozitori cana-dieni, iar printre marile lui pasiuni se numără și fotografia.
Cele mai cunoscute albume ale sale sunt „Reckless”, „18 till I die”, și „Waking up the neighbours”. „Everything I do, I do it for you”, piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian. Compozițiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar și de cinci ori la Globurile de Aur.
Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele și discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut pe plan mondial în peste 100 de mi-lioane de exemplare.
Pe lângă muzică, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediția britanică Vogue, în L’uomo Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Esquire și multe altele.
Ca fotograf, Bryan Adams a lucrat cu Robert Plant, Joss Stone, Placido Domingo, Celine Dion, Moby, Amy Winehouse și Morrisey.
Cântărețul în vârstă de 51 de ani a primit un premiu Grammy în anul 1992 pentru cântecul „Everything I do, I do it for you”, inclus pe coloana sonoră a filmului „Robin Hood, prințul hoților/ Robin Hood: Prince of Thieves”.
Cântărețul canadian a fost recompensat, în martie, cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?