Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

PDL face presiuni asupra candidaţilor


PDL a început presiunile asupra candidaților înscriși în cursa pentru Primăria Tulnici. Prima victimă este omul de afaceri Valentin Bîznă care candidează independent și despre care pedeliștii spun că trebuia să își dea demisia din partid înainte de depunerea candidaturii. Aceasta deși tocmai faptul că s-a declarat public independent înseamnă că  s-a dezis de partid. Contestația va fi judecată, astăzi, de magistrații Judecătoriei Focșani. „Se invocă un motiv pueril, cum că nu mi-am dat demisia din partid. Nu voi renunța la candidatură și mă voi bate până la capăt”, ne-a declarat Valentin Bîznă.
Magistrații Judecătoriei Focșani vor analiza și contestația lui Gabriel Burghelea la decizia Biroului electoral de circumscripție care i-a respins candidatura. Motivul invocat de membrii Biroului electoral a fost existența de neconcordanțe între documentele solicitate și cele depuse de Gabriel Burghelea. „Trebuie să aflu de ce au respins candidatura. Eu nici nu știam de acest lucru. Am aflat după ce am citit pe afișul de la primărie”, a afirmat Gabriel Burghelea.
Pe lista candidaților de la Tulnici se află viceprimarul PSD Ion Buture, care candidează din partea Uniunii Social Liberale. Buture vrea să continue munca edilului Vasile Aguridă, alimentarea cu apă a comunei Tulnici fiind cel mai important obiectiv de investiții.
Al patrulea candidat a fost înscris de PDL, partidul care i-a sărăcit pe români în ultimii doi ani și le-a tăiat orice speranță. Dat afară de PSD după ce  i-a trădat pe cetățenii din comunitate care îl aleseseră consilier local pe listele social democraților, Alin Olteanu participă la alegeri pe lista camarilei pedeliste. Ocupând funcții de conducere în Obștea Tulnici, respectiv secretar și președinte, Alin Olteanu a fost acuzat că a derulat mai multe afaceri dubioase cu lemnul obștenilor, trădați în favoarea intereselor unor tăietori de păduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?