Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Indiferent cine va fi liderul PDL, nu se schimbă ‘datele problemei’


Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Crin Antonescu, și-a exprimat ieri, la Botoșani, convingerea că Partidul Democrat Liberal (PDL) nu va fi reformat în cazul unei schimbări de lideri la alegerile interne din 14-15 mai.
‘Pentru noi nu schimbă cu nimic datele problemei acest lucru. USL nu s-a făcut pentru că domnul Boc era preșe-dinte la PDL, ci s-a făcut pentru că PDL este o structură de partid-stat mafiot, care a pus stăpânire pe România și România trebuie eliberată. Åži am convingerea că domnul Blaga nu este cu nimic mai recomandat, dacă ar fi în fruntea PDL, să facă altceva decât o structură de tip mafiot, dacă asta s-a întâmplat în guvernarea lui Emil Boc. În fond, experiența de tipul acesta, organizatorică a domnului Blaga este chiar mai mare decât a domnului Boc iar, după cum vedeți, modelul pe care domnul Blaga și-l anunță este cel al domnului Băsescu’, a afirmat Antonescu.
Președintele PNL a participat duminică la Târgul de miei și pielicele organizat de filiala din Botoșani a PNL la Stațiunea de cercetare de la Popăuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?