Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Boc, huiduit în faţa unui cinematograf din Râmnicu Vâlcea


Premierul Emil Boc a fost huiduit, miercuri după-amiază, de un grup de oameni în fața unui cinematograf din Râmnicu Vâlcea, în timp ce se pregătea să intre în clădire, unde urma să se întâlnească cu Colegiul Director al PDL Vâlcea.
Premierul Emil Boc a ajuns, miercuri după-amiază, la Râmnicu Vâlcea, unde a semnat, la Consiliul Județean Vâlcea și la Prefectură, două proiecte de investiții în județ, iar ulterior s-a îndreptat spre Cinematograful „Ostroveni”, din Râmnicu Vâlcea, unde se întâlnește cu membrii Colegiului Director al PDL Vâlcea, pe care încearcă să îi convingă să îi acorde votul la alegerile din cadrul partidului, de luna viitoare.

În momentul în care Emil Boc a coborât din mașină, a fost huiduit de un grup de persoane din cele peste 150 care îl așteptau în fața cinematografului. Ulterior, premierul s-a dus în mijlocul lor, fiind însoțit de SPP. Boc l-a prins de mână pe unul dintre protestatari și l-a întrebat dacă muncește.
Nemulțumit, bărbatul i-a reproșat premierului măsurile de austeritate luate de Guvern strigând apoi: „Rușine! Rușine!”.
„Ați tăiat pensii, ați tăiat salarii! Ä‚sta e program de guvernare? Sunteți de rușine! Rușine!”

Premierul a insistat întrebându-l din nou pe bărbatul respcetiv dacă muncește, iar acesta i-a replicat dur: „Da, muncesc, sunt profesor!”.
După acest schimb de replici, o altă persoană prezentă în zonă a strigat: „Toți PDL-iștii sunteți o rușine!”. La scurt timp, premierul Emil Boc a ieșit din mulțime însoțit de SPP, intrând în cinematograful „Ostroveni”, unde are loc întâlnirea membrilor Colegiului Director al PDL Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?