Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tinerii, atraşi de haina militară


Tinerii din Vrancea care vor să se înscrie la o școală militară mai au la dispoziție doar trei zile pentru a-și depune dosarele. La colegiile militare Câmpulung Moldovenesc, Breaza și Alba Iulia sunt disponibile 120 de locuri, dintre care 20 pentru fete la fiecare colegiu.
Data limită de depunere a dosarelor este 29 aprilie a.c.. Candidații trebuie să facă dovada că au absolvit ciclul secundar inferior și să nu depășească vârsta de 16 ani la data începerii anului școlar. Tinerii sunt atrași de cariera militară și au venit în număr destul de mare la Biroul de Informare – Recrutare situat în incinta Cercului Militar Focșani pentru a se înscrie. Cei care vor să devină ofițeri se pot înscrie până la finele lunii iunie.
 În rândul ofițerilor au fost scoase la concurs 230 de locuri la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța, Facultatea de Marină Mi-litară dar și la Academia Tehnică Militară din București și la Institutul Medico – Militar. Locuri libere sunt și la Åžcoala Militară de Maiștri Militari și subofițeri a Forțelor Terestre din Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?