Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Vreme frumoasă în zilele de Paşte


Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie arată că în acest weekend, precum și în a doua zi de Paște, vremea va fi în general frumoasă, temperaturile maxime încadrându-se între 17 și 23 de grade, în timp ce minima din noaptea de Înviere nu va depăși valoarea de 10 grade.
Potrivit ANM, vineri, în țară, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, mai ales ziua, când local în zona de munte și pe arii restrânse în centru, est și sud-est vor fi averse de ploaie, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, ușor mai coborâte în regiunile estice și în depresiunile Carpaților Orientali. Temperaturile minime se vor situa în general între 0 și 10 grade. Noaptea vor fi condiții de brumă.

În ziua de Paști, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi slabe în regiunile nordice și la munte, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 13 și 23 de grade și minime, în general, între 1 și 9 grade.
A doua zi Paște, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și numai izolat ploi slabe îndeosebi în zona montană, mai ales pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-vest și la munte. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 13 și 21 de grade și minime între -1 și 9 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?